ENG | DE

+36 70 428 8291
kapcsolat@namgrass.hu

Namgrass: küldetésünk a minőség

Cégünk, a Namgrass 30 éves múltjával Európa vezető műfűgyártó -és értékesítő vállalata. A világ 25 országában van jelen, és folyamatosan terjeszkedik! Büszkén állíthatjuk, hogy Európa vezető műfűgyártó vállalata vagyunk!

Alapelvünk, hogy a tervezéstől kezdve a gyártáson át, egészen a telepítésig nyomon követjük kiváló minőségű termékeink útját.

Köszönhetően a vállalat strukturális felépítésének, soha véget nem érő kutatás-fejlesztés folyik nálunk, hogy vásárlóinknak a lehető legmagasabb minőséget tudjuk garantálni. A Namgrass folyamatosan ellenőrzi a gyártás minden fázisát, és jól szervezett globális hálózatának köszönhetően az értékesítésre is kiemelt figyelmet szentel. Ennek köszönhetően műfüveink a legmagasabb minőségbiztosítási követelményeknek is megfelelnek.

Műfüveinkre éppen ezért 10 év garanciát vállalunk!

 

Mit jelent a GreenGrass minőségi cím?

  • Csak válogatott, kiváló minőségű termékeket kínálunk
  • Különös figyelmet fordítunk a termékeink hosszú távú kiváló megjelenésére
  • Különös figyelmet fordítunk a szálak rugalmasságára és kopásállóságára
  • Speciálisan kifejlesztett termékeket kínálunk a különböző felhasználási területekre: lakossági, sport, rendezvény.

Folyamatos minőségkontroll

Sikertörténetünk csak úgy jöhetett létre, hogy garantálni tudtuk a termékeink esetében a legszigorúbb minőségi követelmények betartását.

A Namgrass nagyon figyelmesen választja meg a forgalmazott termékeit, melyek egytől-egyig megfelelnek a különböző nemzetközi minősítéseknek (ISO9001, FIFA, UEFA, FIH, IRB)

Műfüveink rendszeresen tesztelve vannak, mind terepen, mind laboratóriumi körülmények között, mielőtt beválogatást nyernek a termékpalettánkba. Éppen ezért a Namgrass kínálja az úgynevezett GreenGrass minőségi címet, mely garantálja összes termékünk esetében a 10 év garanciát.

A Namgrass műfüvek gyártása

Alapanyag

  • polipropilén
  • polietilén
  • poliamid

Minden anyagnak megvan a maga karakterisztikája és minőségi előírása.
A polietilén a legelterjedtebb polimer a lakossági műfüvek világában, míg a polipropilént már egyre kevésbé alkalmazzák. A műfű UV-stabilizált, így a verőfényes napsütés sem jelenthet gondot. Anyaga tökéletesen ellenáll a hőmérsékleti kihívásoknak -50°C és +50°C között.

A szálak rögzítése

A gyártás során négy méter széles műfű-tekercseket hozunk létre. Egy ilyen tekercs műfű 100nm területet képes lefedni.

A műfű fonalból beszövésre kerülnek a hátsóalátét-rétegbe a szálak. Ezt követően folyékony latex borítást kap a már beszőtt hátsó rész. Hogy minél ellenállóbb legyen a környezeti hatásoknak a termék, 80 méter hosszú kemencében sütjük össze a füvet és a latex réteget.

Miután a kemence elvégezte a feladatát, a megszilárdult latexbe sűrűn lyukakat vágunk, így biztosítva a tökéletes vízelvezetést. Ezt követően, a gyártási folyamat végén a kemencébe kiterített füvet úgy vágjuk meg, hogy a szélességéből ne veszítsen, de hossza pontosan 25,5 méter legyen. A vágás után tekercseljük és már kész is van a műfüvünk.

A gyártás során folyamatos ellenőrzésen mennek keresztül a füvek. Az előre kialakított sztenderdeknek minden tekintetben kötelezően meg kell felelniük, csak így kerülhetnek forgalomba. Éppen ezért a gyártósoron minőségellenőrök dolgoznak, így könnyen be tudunk avatkozni, ha probléma lépne fel.