ENG | DE

+36 70 428 8291
kapcsolat@namgrass.hu

Az LC Blue műfű 24 mm-es szálmagasságú és beltérre, kültérre , valamint privát alkalmakra egyaránt használható. Gyönyörű termék, amely mindenfajta alkalmazásra kitűnően megfelel. 30 éves szakértelem, 10 év garancia!

A határtalan trendi világában találja magát az, aki ezt az eredeti gyepszőnyeget választja, mint „menő”, divatos kiegészítőt. 30 éves szakértelem, 10 év garancia! Szálhosszúság: 24mm

24 mm-es szálmagasságával a Living Colours Grey műfű mind bel-, mind kültéri használatra egyaránt alkalmas. Két szürke szín speciális keveréke teszi a műfüvet különlegesen trendivé. 30 éves szakértelem, 10 év garancia!

24 mm-es szálmagasságával és ragyogó piros színével a Living Colours Red műfű kimagaslik a „Living Colours választékából. Különleges, színpompás, modern…azaz röviden, tökéletes gyepszőnyeg, olyas valaki számára, aki már a jövőben gondolkodik és szereti mind a beltéri, mind pedig a kültéri kihívásokat. 30 éves szakértelem, 10 év garancia!

A Living Colours White műfű nemcsak a hófehér színe, hanem a 24mm szálmagassága és egyedülálló kinézete miatt is tökéletesen megfelelő kültéri/beltéri műfű mindazoknak, akik nyugalomra és trendi környezetre vágynak. 30 éves szakértelem, 10 év garancia!

Az Living Colours Black műfű 24mm-es szálmagasságú és beltérre, kültérre , valamint privát alkalmakra egyaránt használható. Gyönyörű termék, amely mindenfajta alkalmazásra kitűnően megfelel. 30 éves szakértelem, 10 év garancia!

Új kiegészítés a Namgrass portfólióhoz – a termékkínálatban alacsony költségvetésű termékként fejlesztették ki, amely 16 mm magasságú, és amely természetes megjelenést tükröz, mindez rugalmas és puha tapintással, verhetetlen áron.

Amennyiben szoros a költségvetés, de megtévesztően valós látványt szeretne elérni műfüvével, akkor válassza a Green Lagoon családot. Több árnyalatban elérhető, sőt, már a 20 mm szálhosszúságú termékünk is a valódi fű érzetét kelti. Szálhosszúság választék: 20mm/25mm/30mm/35mm